Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Плиадис

Институт за наука, уметност, култура и спорт ИНУКС

Здружение на инвалиди “Шпреса“ Скопје

Хоризон Цивитас

Европска Гледна Точка (ЕГТ) – Битола


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2023.

All Rights Reserved.