Skip to content Skip to footer

Numri i telefonit

Koha e punës

E hene e premte: 08:30 - 16:30

Adresë

bul Sv Kliment Ohridski 58b / 2-41000, Shkup
na shkruani

Kontakt

  Unë pajtohem që të dhënat e mia të paraqitura po mblidhen dhe ruhen.
  bashkohet

  E-Mail Newsletter


  Kjo faqe interneti është krijuar dhe mirëmbajtur me mbështetjen financiare të Bashkimit Europian. Përmbajtja e saj është përgjegjësi e vetme e projektit “Platforma për edukimin e të rinjve për luftën kundër radikalizimit (Të Rinjtë Kundër Dhunës)” dhe nuk pasqyron pikëpamjet e Bashkimit Europian.

  IEP © 2024.

  All Rights Reserved.