Skip to content Skip to footer

Телефонски број

Работно време

понеделник - петок: 08:30 - 16:30

Адреса

бул. Св. Климент Охридски 58б/2-41000, Скопје
пишете ни

Контакт

  Се согласувам моите доставени податоци да се собираат и складираат.
  приклучете се

  E-Mail Newsletter


  Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

  IEP © 2024.

  All Rights Reserved.