Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Презентација на Нацрт – Стратегиски план на Платформата ,,Младите против насилство” за периодот 2024 – 2025г.

Членките на Платформата ,,Младите против насилство” активно учествуваа во последниот -еднодневен состанок (од предвидените четири состаноци за стратешко планирање), а спроведен во рамки на Платформата ,,Младите против насилство”. Целта на состанокот, беше презентација…

Read more

Конференција за презентација и избор на најдобри идеи за развој на заедницата

Во рамки на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)“ се спроведе Конференција за презентација и избор на најдобри идеи за развој на заедницата. На конференцијата…

Read more

Успешно спроведени 3те меѓуопштински работилници за млади и граѓански организаци

Во рамки на проектот „Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” беа спроведени меѓуопштински работилници за млади и граѓански организаци на тема: меѓукултурна соработка, социоекономски развој и…

Read more

Повик за пријавување на работилници

Платформата “Младите против насилство” организира 3-тридневни меѓуопштински работилници (од градовите Скопје, Куманово, Струга и други) на теми: меѓукултурна соработка, социо-економски развој и (дигитална) медиумска писменост. Целта на работилниците е здружување на различни групи…

Read more

имплементација на работилниците од вториот модул “Екстремизам”

Продолжуваме со вториот модул “Екстремизам “, во рамки на активноста за зајакнување на капацитетите на младите и граѓанските организации. На 24.06.2022г. во Струга беше одржана првата работилница со младите претставници на членките во…

Read more

Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.