Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Членови на Управен одбор на платформата Младите против насилство

ДРАГАНА КОСТЕВСКА – Претседавач на Управен одбор
Здружението за поддршка на идентификувани и потенцијални ранливи групи ЖРТВА, Охрид

ВАЛЕРИЈА СОКОЛОВА – СТОЈАНОВСКА – Координатор за комуникации,
Здружение на граѓани Иницијатива за европска перспектива (ИЕП), Скопје

ТАМАРА ПЕТКОВСКА – Координатор за административни процедури,
Центар за интеркултурен дијалог (ЦИД), Куманово

АФРОДИТА МУСЛИУ – Заменик Претседавач,
НЕКСУС – Граѓански концепт, Скопје

ВАЛЕНТИНА ТОДОРОВСКА – постојан член во УО
Здружение на граѓани за развој и активизам (АКВА), Струга


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.