Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Младите со иницијативи за својата заедница

Од млади за млади: натпревар на младински иницијативи коишто решаваат определен проблем во заедницата Менторството е еден од најдобрите начини за учење и следење на прогрес на индивидуалци или група. Токму ваква можност…

Read more

Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.