Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Членките на Платформата ,,Младите против насилство” активно се вклучија во процесот на консултации за развој на Стратешкиот план и со тоа придонесоа кон изработка на ,,Стратешки план на Платформата за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство) 2024-2025”.

Целта на Стратешкиот план на Платформата ,,Младите против насилство” е да даде стратешки насоки за работењето на Платформата за периодот 2024-2025.

Планот се подготвуваше во периодот мај-октомври преку 4 спроведени состаноци со членките на Платформата во Куманово, Струга и Скопје.

Повеќе информации може да прочитате во документот.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.