Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Секој од нас постојано започнува нови и важни поглавја во текот на својот живот. Потребата од прифаќање на циклусот на промени и постојаното приспособување се основата на функционирањето и успехот на секој човек. Доколку во текот на целиот живот останеме отворени за совладување нови предизвици и стекнување дополнителни знаења и искуства, тогаш можеме да постигнеме многу и постојано да се развиваме, станувајќи зрела личност која цврсто чекори на својот пат. Учеството како фундаментално право на граѓаните и граѓанките е многу важен сегмент во нашиот демократски живот.

преземи

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.