Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anëtarë të Bordit Drejtues të platformës Rinia Kundër Dhunës

DRAGANA KOSTEVSKA – Kryetar i Bordit Drejtues
Shoqata për mbështetjen e grupeve të identifikuara dhe potenciale të cenueshme ZRTVA, Ohër

VALERIJA SOKOLOVA – STOJANOVSKA – Koordinator për Komunikim,
Shoqata e qytetarëve Iniciativa Për Perspektivë Europiane (IEP), Shkup

TAMARA PETKOVSKA – Koordinator për procedura administrative
Qendra për dialog Ndërkulturorë, Kumanovë

AFRODITA MUSLIU – Zevendes Kryetar në BD
NEXUS – Koncepti Qytetarë, Shkup

VALENTINA TODOROVSKA – Anëtare e përhershme në BD
Shoqata e Qytetarëve për Zhvillim dhe Aktivizëm (AKVA), Strugë


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.