Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Na dërgo narrativën ose tregimin alternativ!
Pas shqyrtimit, ne do të vendosim për publikimin e tij publik.

    Ngarko një fotografi të përshtatshme (nëse e keni):
    Unë pajtohem që të dhënat e mia të paraqitura po mblidhen dhe ruhen.

    Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

    IEP © 2024.

    All Rights Reserved.