Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Thirrje për aplikime për seminare

Platforma "Të Rinjtë Kundër Dhunës" organizon 3 punëtori treditore ndërkomunale (nga qytetet e Shkupit, Kumanovës, Strugës dhe të tjera) mbi temat: bashkëpunimi ndërkulturor, zhvillimi socio-ekonomik dhe shkrim-leximi (digjital) mediatik. Qëllimi i punëtorive është bashkimi i grupeve të ndryshme…

Read more

Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.