Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Во рамки на проектот „Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” беа спроведени меѓуопштински работилници за млади и граѓански организаци на тема: меѓукултурна соработка, социоекономски развој и (дигитална) медиумска писемност.

На работилниците активно учество зедоа вкупно 60 млади (на возраст од 15 – 29 години), претставници на младински организации/организации за млади, кои ги продлабочија своите познавања на темите кои се обработуваа, ги мапирааа потребите на општините од кои доаѓаат, предлагајќи иницијативи за социо-економски развој.

Работилниците се одржаa во хотел Романтик-Велес, во периодот од март-април 2023 година.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.