Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Младите живејат во општество во кое владее мир и толеранција и активно придонесуваат кон искоренување на говорот на омраза и активно учествуваат во развојот на заедницата.


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.