Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

На 13.12.2021г. во Куманово беше потпишан Меморандум за соработка во рамки на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)”, помеѓу проектните партнери и средните училишта “Перо Наков” и “Наце Буѓони”. Меморандумот, дополнително ќе го потпише и градоначалникот, Максим Димитриевски.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.