Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Në 13.12.2021, në Kumanovë u nënshkrua Memorandumi për Bashkëpunim në kuadërtë projektit “Platforma për edukim qytetar tëtë rinjve për luftën kundër radikalizimit (Tërinjtë kundër dhunës), ndërmjet partnerëve të projektit dhe shkollat ​​e mesme ”Pero Nakov “ dhe ”Nace Bugjoni”.  Memorandumin dotanënsh kruajë edhe kryetari i komunës, Maksim Dimitrievski.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.