Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Прва обука за проектниот тим за користење на платформата “Младите против насилство“

06.09.2021 @ 12:00 - 15:00

Обуката ќе се одржи во просториите на ИЕП во Скопје.

Details

Date:
06.09.2021
Time:
12:00 - 15:00

Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.