Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Обука за градење на капацитетите на граѓанските организации за фацилитација на меѓусекторски партнерства

02.10.2021 - 03.10.2021

Обука за градење на капацитетите на граѓанските организации за фацилитација на меѓусекторски партнерства

Details

Start:
02.10.2021
End:
03.10.2021

Venue

Mavrovo
North Macedonia

Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.