Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Një grup gjimnazistësh nga Struga patën mundësinë të mësojnë se çfarë është radikalizmi, manifestimet e tij, si ta njohin dhe si ta parandalojnë atë në kuadër të komunitetit lokal.

Ky aktivitet është pjesë e projektit “Multikulturalizmi dhe radikalizimi: qasje të reja ndaj problemeve të vjetra”. Projekti zbatohet nga: Shoqata AKVA nga Struga, Nexus Civil Concept nga Shkupi dhe Horizont Civitas nga Shkupi, i njejti i mbështetur edhe nga Civica Mobilitas.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.