Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

U mbajt edhe e treta nga seria e takimeve të Platformës, në kuadër të projektit “Platforma për edukim qytetar të të rinjve për luftën kundër radikalizimit (Të Rinjtë Kundër Dhunës)”.

Qendra për Dialog Ndërkulturor nga Kumanova ishte organizatore e këtij takimi, në të cilin së bashku me STREETS, CREATOR, DROM, FRI dhe SCOUT nga Kumanova, si anëtarë të Platformës, u mblodhën së bashku për të diskutuar progresin e Platformës dhe për të hartuar palët e mundshme të interesit për bashkëpunim.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.