Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Се одржа и третиот од серијата состаноци на Платформата, во рамките на проектот „Платформа за  граѓанска едукација на млади за борба против радикализацијата (Младите против насилство)“.

Центар за интеркултурен дијалог од Куманово, беше организатор на овој состанок, на кој што заедно со СТРИТС, КРЕАТОР, ДРОМ, ИМФ и СКАУТ од Куманово, како членки на Платформата, се собраа заедно да разговараат за напредокот на Платформата и да ги мапираат потенцијалните чинители за соработка.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.