Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Во рамки на активноста градење на капацитетите на граѓанските организации членки на Платформата “Младите против насилство” се одржа првата обука на тема “Управување со проектен циклус “.

Главна цел на обуката беше на учесниците да им се обезбедат знаење и вештини за водењето на проектниот циклус, како и преку голем број на вежби да ги зајакнат личните и професионални вештини за планирање и подготовка на проектни интервенции за развој.

Обуката беше во траење од 5 дена и се одржа во Маврово.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.