Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Во рамки на проектот Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилството), се одржа едукативна работилница на тема: Интеркултурни компетенции на младите, рушење на стереотипи и предрасуди кон различноста во заедницата

Едукативната работилница е прва од предвидените 3 работилници во рамки на овој модул. Едукативните работилници се наменети за млади и граѓански здруженија и ги опфаќаат темите интеркултурна, социоекономска и медиумска писменост. Следната работилница ќе се одржи на 30ти септември, во Куманово.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.