Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

На заеднички состанок членките на Платформата ги избраа новите членови на Управен одбор. За Претседавач на Платформата беше избрана сара Чучуљ, претставник од Здружението на инвалиди ШПРЕСА од Скопје. Освен Претседавач, од редовите на УО изберени се и Координатор за комуникации-Илија Петров, претставник од Совет за превентива против малолетничка деликвенција-СППМД Кавадарци и Координатор за административни процедури Никола Веселинов, претставник од Институт за конзервативни политики САРИСА, Скопје. Ова е втор избор на членови на Управен одбор на Платформата во рамки на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација”, а избраните претставници од организациите членки, ќе ги извршуваат своите функции до ноември 2023г.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.