Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Прва обука за членките на Платформата “ Младите против насилство “

Во рамки на активноста градење на капацитетите на граѓанските организации членки на Платформата “Младите против насилство” се одржа првата обука на тема “Управување со проектен циклус “. Главна цел на обуката беше на…

Read more

Повик за членство во Платформата „Младите против насилство“

Проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)“ воведе Платформа која е предводена од граѓански организации за граѓанско образование на млади и има за цел да обезбеди, презентира…

Read more

Одржана и третата работилница на граѓански организации во Струга

Контра-наративи и алтернативни наративи за спречување на радикализација што може да доведе до насилен екстремизам и тероризам Во рамки на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација – (Младите…

Read more

Одржана втората работилница на граѓански организации во Куманово

Контра-наративи и алтернативни наративи за спречување на радикализација што може да доведе до насилен екстремизам и тероризам Учесниците на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација – (Младите против…

Read more

Се одржа првата работилница од предвидените три, за борба против радикализација „Младите против насилство“

Контра-наративи и алтернативни наративи за спречување на радикализација што може да доведе до насилен екстремизам и тероризам и улогата на граѓанските организации во превенција од радикализација. Иницијатива за Европска перспектива (ИЕП), во партнерство…

Read more

Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.