Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shoqata për aktivizmin qytetar FORUM 16 nga Manastiri publikoi një Doracak për implementimin e fushatave kundër thashethemeve. Qëllimi Doracakut është të ofrojë burime dhe ndihmë në krijimin dhe zbatimin e strategjive, respektivisht fushatave kundër thashethemeve. Ky doracak i jep hapësirë ​​secilit qytet, organizatë, qytetar për ta përshtatur atë me kontekstin dhe rrethanat e tij specifike dhe për të vendosur mbi përparësitë dhe qëllimet e tij.

Doracaku u botua si pjesë e projektit “Fushata kundër thashethemeve: Sokak i zhurmshëm – Zogu i zgjuar”, mbështetur nga Këshilli i Europës përmes Fondacionit Rinor Europian.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.