Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Platforma për edukim qytetar të të rinjve për luftën kundër radikalizimit ka hapur faqen e internetit https://mladiprotivnasilstvo.mk. Të gjithë organizatat e shoqërisë civile dhe palët e interesuara mund të vizitojnë këtë faqe dhe të marrin informacion në lidhje me projektin dhe platformën për edukimin qytetar të të rinjve për luftën kundër radikalizimit, informacion mbi mundësitë e ndryshme në këtë fushë, si dhe lajme dhe burime të fushës përkatëse. Projekti synon të forcojë kapacitetin e shoqërisë civile lokale për të krijuar qëndrueshmëri kundër radikalizimit të rinisë.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.