Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Платформата за граѓанско образование на млади за борба против радикализација го пушти во употреба интернет сајтот https://mladiprotivnasilstvo.mk. Сите граѓански организации и заинтересирани страни може да го посетат овој сајт и да добијат информации поврзани со проектот и со платформата за граѓанското образование на младите во борбата против радикализацијата, информации за разни можности во областа,  како и новости и ресурси во областа. Проектот има цел да ги зајакне капацитетите на локалното граѓанско општество за градење отпорност против радикализација на младинското население.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.