Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aktivitetet e realizuara deri tani dhe rezultatet nga Projekti “Multukulturalizmi dhe Radikalizmi: Çasje të reja për problemet e vjetra”. Projekti financohet nga Civica Mobilitas, dhe zbatohet nga NEXUS Civil Concept në bashkëpunim me dy organizata partnere, Akva Zdruzenie dhe Horizon Civitas.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.