Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Досегашни спроведени активности и резултати од прокетот  „Мултикултурализам и радикализација: Нови пристапи кон старите проблеми“ спроведуван од Нексус Цивил Концеп во партнерство со Хоризон Цивитас и ЗРА Аква, a со поддршка на Цивика Мобилитас.

Видеото можете да го погледнете овде 

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.