Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Со особено задоволство ја споделуваме со Вас најавата за Годишна Конвенција, која ќе се одржи на 21ви Мај, по повод пет годишнината од основањето на Центар за безбедносни истражувања (ЦБИ), истовремено членка на Платформата “Младите против насилство”.

⚠️ВАЖНО: Заради ограничениот дел на места, доколку сакате да присуствувате на Конвенцијата, потребно е да го регистрирате Вашето учество на електронската адреса која ја има во најавата.  

https://fb.watch/csaQ6Ju7Tk/

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.