Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Punëtoria e parë me temë “Pjesëmarrja aktive” u mbajt në Strugë më 26 maj.  Punëtoritë do të kontribuojnë në forcimin e kapaciteteve të të rinjve, edukimin e tyre dhe ndërtimin e vetëbesimit të tyre, shmangien e ndikimeve negative dhe gjuhës së urrejtjes, përmirësimin e bashkëpunimit me institucionet, organizatat e shoqërisë civile dhe promovimin e inovacionit social.  Punëtoria e dytë dhe e tretë me të njëjtën temë do të mbahen më 31 maj në Shkup dhe 3 qershor në Kumanovë.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.