Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Првата работилница на тема “Активно учество” се одржа во Струга на 26ти мај. Работилниците ќе придонесат во зајакнувањето на капацитетите на младите, нивна едукација и градење на нивната самодоверба, одбегнувајќи го негативното влијание и говорот на омраза, подобрување на соработка со институции, граѓанските организации и промоција на социјални иновации. Втората и третата работилница на истата тема ќе се одржат на 31ви мај во Скопје и 3ти јуни во Куманово.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.