Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Во рамки на тренингот на тема Насилен екстремизам, наменет за членките во платформата Младите против насилство, кој што беше реализиран во месец јули 2021г., како резултат од активноста беше подготвен краток документ од страна на тренерите, наменет за граѓански организации, вклучувајќи основни насоки во областа спречување насилен екстремизам кај младите

преземи

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.