Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Минатата недела, партнерската организација во рамки на проектот Младите против насилство, Центар за интеркултурен дијалог од Куманово, со свои претставници, присуствуваше на Почетниот состанок на проектот Transcontinental MediaActive Youth: Africa on Board во Каиро, Египет. Проект го реализираат во рамките на Програмата Еразмус+ Градење на капацитети во областа на младите.

iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.