Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Спортско друштво ИТК МАКЕДОНИЈА

Заеднички вредности (ЗВ)

Здружение за семејна поддршка ЕСТИА

Европска Гледна Точка (ЕГТ) – Битола

Хоризон Цивитас

Здружение на инвалиди “Шпреса“ Скопје

Институт за наука, уметност, култура и спорт ИНУКС

Плиадис

Сариса Институт

Подготвеност за Европа


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.