Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Спортско друштво ИТК МАКЕДОНИЈА

Заеднички вредности (ЗВ)

Здружение за семејна поддршка ЕСТИА

Хоризон Цивитас

Здружение на инвалиди “Шпреса“ Скопје

Институт за наука, уметност, култура и спорт ИНУКС

Плиадис

Сариса Институт

Подготвеност за Европа

Здружение КРЕАТОР Куманово

Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.