Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Европска Гледна Точка (ЕГТ) – Битола

Совет за Превентива против Малолетничка Деликвенција

МРЕЖА ЗА ЕВРОПСКИ ГРАЃАНИ И ИДЕНТИТЕТ

Извиднички одред “Димитар Влахов“

ИНБОКС 7

ФОРУМ 16

Дијалог

Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.