Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Takime për ndërtimin e përbashkët të platformës

Është misioni i Platformës për edukim qytetar të të rinjve për luftën kundër radikalizimit (Të rinjtë kundër dhunës) që të rinjtë të jetojnë në një shoqëri ku sundon paqeja dhe toleranca, të kontribuojnë në mënyrë aktive në çrrënjosjen e gjuhës së urrejtjes dhe të marrin pjesë aktive në zhvillimin…

Read more

Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2023.

All Rights Reserved.