Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Одржан првиот состанок со новите членови на УО и членките на Платформата, а
воедно и прв во оваа година.
Клучни теми кои беа опфатени на состанокот:

  • Реализација на Програмата за работа на Платформата за 2022г.
  • Предлог – Програма за работа на Платформата за 2023г.
  • Промоција и застапување на Платформата пред различни засегнати страни
  • Следни активности и чекори во рамки на проектот
iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.