Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

U zhvillua takimi i parë me anëtarët e rinj të Bordit Drejtues dhe anëtarët e Platformës,
njëkohësisht dhe takimi i parë i këtij viti.

Temat kryesore të cilat u trajtuan në takim:

  • Realizimi i Programit për vitin 2022.
  • Propozim – program pune për vitin 2023.
  • Promovimi dhe përfaqësimi i Platformës para aktorëve të ndryshëm
  • Aktivitetet dhe hapat e ardhshëm në kuadër të projektit
iep-admin
Author: iep-admin


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.