Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ИМПЕТУС / Impetus

Исламски Младиски Форум / Forumi Rinor Islami

ФОРУМ 16 / FORUM 16

ДРОМ / DROM

Дијалог / Dialogu

ЦЕТ ПЛАТФОРМА Скопје / Platforma CET Shkup

Центар за безбедносни истражувања / Qendra për kërkim të sigurisë

First Five / Pesë e parë


Оваа веб-страница е креирана и се одржува со финансиска поддршка на Европската Унија. Нејзината содржина е единствена одговорност на проектот “Платформа за граѓанско образование на млади за борба против радикализација (Младите против насилство)” и не ги одразува ставовите на Европската Унија.

IEP © 2024.

All Rights Reserved.